Er du klar til å være
med på vår reise?

Ansatte i Grønt og Hvitt Eiendomsservice

Ta del i vår vekst

Siden etableringen i 2016 har Grønt & Hvitt Eiendomsservice stått som et symbol på dedikasjon, pålitelighet og lidenskap for eiendomspleie. Vi har ivaretatt eiendommer, hager, og grøntanlegg for et bredt spekter av kunder, fra borettslag og bedrifter til private kunder. Vår kontinuerlige vekst vitner om vår evne til å sette kundenes behov først og leverer utmerket service hver gang.

I en tid med spennende vekst og utvikling, søker vi etter individer som deler våre høye ambisjoner og lidenskap for fremtiden. Hos Grønt & Hvitt Eiendomsservice verdsetter vi mangfold og anerkjenner styrken i hvert unikt talent. Uansett om du er student på utkikk etter praksisplass, nylig uteksaminert, eller en erfaren profesjonell, har vi muligheter som kan berike din karriere.

Bli en del av vårt team, og bidra til å bygge en grønnere, vakrere og mer bærekraftig fremtid. La din erfaring, enten den måles i måneder eller år, spille en viktig rolle i vår felles reise mot suksess. Sammen kan vi vokse og gjøre en forskjell for våre kunder.

Utlyste stillinger

Trykk på en stilling for full stillingsbeskrivelse. Vi er i en ekspandere periode, og tar også i mot åpne søknader.