Vintertjenester

Når vinteren melder sin ankomst, bringer den med seg snødekte landskap som krever effektive løsninger for snømåking, brøyting og strøing. Grønt og Hvitt Eiendomsservice tilbyr omfattende vintertjenester for å sikre at fortau, gangveier, uteområder og veier forblir trygge og tilgjengelige, selv i de tøffeste vintervær.

Vår flåte av moderne utstyr inkluderer alt fra traktorer og pickup-trucker til snøfresere, og vi utfører også manuell snørydding for de områdene hvor maskiner ikke kommer til. Vi tilpasser våre metoder for å håndtere alt fra lett snøfall til tunge snødriv, og vår innsats sørger for at din eiendom er tilgjengelig og presentabel gjennom hele vintersesongen.

Effektiv Strøing for Sikkerhet

Glatt is og snø kan skape farlige situasjoner for fotgjengere og kjøretøy. Derfor er våre strøtjenester avgjørende for å redusere risikoen for fall og trafikkulykker. Vi bruker miljøvennlige strømaterialer for å sikre optimalt grep og trygghet, samtidig som vi beskytter omgivelsene.

En snøfreser i aksjon

Vintertjenester for trygg fremkommelighet

Ikke la snø og is legge hindringer i veien for din daglige drift. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende befaring og et tilpasset tilbud. Med Grønt og Hvitt Eiendomsservice ved roret, kan du fokusere på dine daglige oppgaver mens vi tar oss av vinterens utfordringer.

Snømåking

Effektiv snømåking sikrer tilgjengelighet og fremkommelighet. Vår tjeneste fjerner snø fra viktige områder som inngangspartier og fortau, for å forebygge ulemper og øker sikkerheten for beboere og besøkende.

Brøyting

Proffesjonell brøyting holder veiene åpne og trygge. Med moderne utstyr og erfarent personell står vi klare til å ta hånd om selv de kraftigste snøfallene, slik at hverdagen din kan fortsette uhindret.

Strøing

Strøing er essensielt for å forhindre glatte overflater. Vi sørger for riktig mengde strøsand eller salt på kritiske punkter, som svinger og bakker, for å redusere risikoen for fall og trafikkulykker i kalde vintermåneder.