Vaktmestere som jobber med diverse vedlikeholdsoppgaver

Vaktmestertjenester

Å holde eiendommen velstelt og pen med jevnlig vedlikehold er både økonomisk lønnsomt, gir et godt førsteinntrykk, og gir bedre trivsel! Mange er også flinke med dugnader, men det kan fremdeles være lurt å ha en avtale med en vaktmester som tar seg av alt det man ikke har mulighet til å ta gjennom dugnader.

Enten det er et borettslag, en barnehage, et veilag, næringsbygg, sameier eller private, blir vi sammen enige om en arbeidsinstruks tilpasset deres behov og deres eiendom, og våre erfarne og kunnskapsrike vaktmestere vil da passe på å holde eiendommen deres pen og velfungerende!

Vaktmester som skifter lys
Vaktmester som feiier et uteområde

Personlig vaktmester som
kjenner deres behov

Vårt firma legger stor vekt på nærhet og engasjement med kundene våre. Basert på dine unike behov er våre driftsledere alltid tilgjengelige og opprettholder en konstant tilstedeværelse for å bistå både styret og beboerne. Vi er stolte av å ha et personlig forhold til mange av våre kunder, noe som gjør at vi raskt kan forstå og håndtere eventuelle spørsmål eller utfordringer som måtte oppstå. Ved å velge våre driftsledertjenester, får dere en partner som er dypt kjent med deres eiendoms spesifikke behov. Vi opererer basert på en skreddersydd tilsynsplan for å sikre at deres bygninger, fellesarealer, utomhusområder og tekniske systemer er nøye vedlikeholdt til enhver tid.

Vi er overbevist om at våre ansattes engasjement er avgjørende for vår posisjon og suksess. Våre driftsledere tar initiativ og er dyktige til å kommunisere med styreformann, styremedlemmer og spesielt beboerne i boligsameier. Med oss vil dere ha en dedikert person som utfører tjenester for dere. Vi tilbyr fagkunnskap og omfattende ekspertise, og ønsker å opprettholde tradisjonen med en kunnskapsrik og alltid tilstedeværende driftsleder.

Eksempler på vaktmesteroppgaver

Å opprettholde en bygning eller eiendom krever omfattende vedlikehold. En vaktmester spiller en kritisk rolle i å sikre at alt fungerer som det skal.

Kontroll og skift av lyskilder
Ettersyn med dører, låser og pumper
Renovasjon og avfallshåndtering
Nøkkeladministrasjon
Utvendig renhold, feiing og søppelplukking
Brannvern
HMS/FDV dokumentasjon og oppfølging
Administrasjon og oppfølging av serviceavtaler
Oppfølging av elektriker, serviceteknikere, vakthold m.m
Teknisk tilsyn

Fordelene med en profesjonell vaktmesterservice

Over tid kan små reparasjoner og vedlikeholdsoppgaver samle seg opp, noe som kan føre til store kostnader og uforutsette problemer i fremtiden. Ved å inngå en avtale med en profesjonell vaktmester kan du sikre at eiendommen din forblir i topp stand, samtidig som du frigjør tid og ressurser.

Økonomisk besparelse

Ved å foreta regelmessig vedlikehold kan man forhindre større skader og utgifter i fremtiden. Våre vaktmestere identifiserer potensielle problemområder før de blir alvorlige.

Økt verdi

En godt vedlikeholdt eiendom beholder sin verdi over tid, og kan ofte øke i verdi som et resultat av riktig pleie og oppmerksomhet.

Trygghet

Våre kvalifiserte vaktmestere sørger for at alt på eiendommen fungerer som det skal, fra låser til brannsikkerhetssystemer, slik at du kan føle deg trygg dag og natt.