Gartnere som steller uteområde

Garasjevask og vask av større parkeringsanlegg

Grønt & Hvitt utfører profesjonell garasjevask og rengjøring av parkeringsanlegg, lagerbygg og parkeringshus i Oslo og omegn. Vi tar på oss alle mulige oppdrag, men flesteparten av våre kunder er større sameier og borettslag med felles eiendom.

Hvor ofte bør man få utført vask av garasjeanlegget?

Vi anbefaler å få utført garasjevask 1-2 ganger i året. Det vanligste er å ta en vask av garasjeanlegget på våren, og deretter en vask på høsten om bruk og behov tilsier det. Om man ønsker hyppigere rengjøring av parkeringsanlegget, kan vi sette opp en fast vedlikeholdsavtale.

Pris for garasjevask avhenger av ulike faktorer som underlag, høyde under tak, parkeringsanleggets størrelse, tidsbruk og type maskin vi må benytte. Det beste er derfor å avtale en tid for gratis befaring slik at vi kan gi et mest mulig nøyaktig tilbud. Man kan velge mellom fastpris og timepris.

Hva inngår i en garasjevask
fra Grønt & Hvitt?

Vi feier, vasker, skurer og spyler garasjeanlegget slik at grus, støv, sand, skitt og salt blir fjernet. Om ønskelig, rengjør vi også overflater som synlige rør, søyler, rekkverk, gjerder, vegger og tak. Før rengjøringen av parkeringsanlegget utføres, sørger vi for å varsle alle beboere i god tid slik at man får anledning til å fjerne biler, sykler og motorsykler. Har dere utendørs parkeringsplasser, kan vi avtale å feie og spyle disse i forbindelse med garasjevasken. Etter vask av garasje er utført kan vi også merke opp parkeringsplasser på nytt, samt sjekke for eventuelle skader og annet som kan trenge vedlikehold.