Gartnere som steller uteområde

Profesjonell gressklipping og vedlikehold av plen

Lei av gressklipping? Spar tid og krefter ved å la profesjonelle ta seg av plenpleien. Vi tilbyr plenklipping i Oslo og Bærum for både private og offentlige eiendommer. Våre gartnere tar seg av alt slik at du slipper å bekymre deg for utstyr, vedlikehold og planlegging.

Hva tilbyr vi innenfor gressklipping?

Om det så er borettslagets eller sameiets fellesområde, fotballbaner eller parkområder, så har våre profesjonelle gartnere all nødvendig kunnskap og erfaring for å sikre en vakker og velstelt plen. Med korrekt utstyr og teknikk oppnår vi alltid optimale resultater. Om ønskelig, kan vi også kombinere gressklippingen med kantklipping, gjødsling, luking og vanning. Ta kontakt, så setter vi opp et skreddersydd tilbud for deg.

Plenklipper
Ansatt som klipper plen

Hvor ofte skal gresset klippes?

Sesongen for gressklipping og plenpleie er 20 uker. I løpet av disse ukene anbefaler vi stort sett at man klipper gresset én gang i uken, men dette kan selvfølgelig variere med vær og vanning. Om våren vil vi vertikalskjære plenen slik at røttene får luft og lys. Vi kan da også “booste” plenen din med nitrogenrik gjødsel og etterså, om det trengs.

Vi bruker vanligvis bioklipper som ikke samler opp gresset, men fordeler det utover plenen. Da får plenen en naturlig og miljøvennlig gjødsling, og man unngår bruk av kunstgjødsel. For kunder som ønsker strøken plen, kan vi bruke oppsamling. Da anbefaler vi at man har med gjødsling som en del av vedlikeholdsplanen for å holde plenen fin gjennom sesongen.

Hvor kort skal gresset klippes?

Når du får hjelp til gressklipping av Grønt & Hvitt, skal du slippe å tenke på ting som hvor kort gresset skal klippes og hvor ofte det skal klippes. Vi vet nøyaktig hva som må til i løpet av sesongen, og vil alltid klippe gresset slik at det gror bedre enn ugresset – da får man litt naturlig ugressbekjempelse med “på kjøpet”.