Gartnere som steller uteområde

Profesjonell beplantning og hagedesign

Ingenting er som en blomstrende og flott hage, eller en grønn lunge midt i byen. Vi hjelper deg med beplantning og design slik at du får det perfekte uterom om det så er en park, byrom, grønn vegg, privat hage eller takterrasse.

Hvordan kan vi hjelpe deg med beplantning?

Vakre og grønne uterom er viktige for både helse og trivsel. I Grønt & Hvitt mener vi at grønt er fremtiden, og bør få enda mer fokus enn det har i dag. Det er en grunn til at grønnstruktur skal inngå som en del av planleggingen når nye områder etableres - vi mennesker trenger å ha naturen rundt oss.

Her er noe av det vi kan hjelpe både offentlige og private med:

  • Hagedesign og hageplanlegging
  • Etablering av spiselige planter på sameiets eller borettslagets fellesområde
  • Beplantning på takterasser
  • Byrom og parker hvor det er behov for bed, prydgress, buskfelt eller hekker
  • Grønne vegger

Våre gartnere bistår med å finne de riktige plantene som både vil se vakre ut sammen og som vil passe best for det klimaet og herdighetssonen hvor eiendommen befinner seg.

Gartner som planter i bed
Gartner som planter i hage

Hva slags beplantning bør jeg velge?

Vi tenker alltid bærekraft når det gjelder beplantning. Selv om for eksempel sommerblomster ser flotte ut, vil disse kreve mye vanning for å holde seg fine. I tillegg må de plantes på nytt hvert år. Da er det bedre å etablere stauder og bed med planter som vil komme igjen hvert år. For staudebed vil vi kunne velge planter som blomstrer til ulik tid slik at bedet ser fint ut gjennom hele sesongen.

Om du er utbygger som er i ferd med å etablere et nytt kompleks, kan vi etablere regnbed for å ta unna for overvann. Da planter vi blant annet siv, bregner og liljer som er flinke til å suge til seg overvannet. Husk at vi også kan bistå med gressklipping , gjødsling, luking og vanning. Ta kontakt med oss, så setter vi opp et skreddersydd tilbud for deg.