Gartnere som steller uteområde

Gartner

Har du behov for en gartner? Våre erfarne gartnere kan hjelpe deg med alt fra planlegging og rydding til planting og vedlikehold. Les mer om våre gartnertjenester her!

Hva gjør en gartner?

En gartner er ansvarlig for å ivareta planter, hager og grøntområder. Vi har et helt team av erfarne og kunnskapsrike gartnere som kan hjelpe deg med gartner- og hagearbeid.

Våre gartnertjenester

Et stelt uteområde
Ansatt som bruker hekkesaks på en hekk

Når har man behov for en gartner?

Når vinteren viker for varmere tider, er det lurt å ha en god plan for uteområdet. Våre eksperter står klare til å plante nytt liv i bedene dine og gi dine grøntarealer den omsorgen de fortjener etter vinterens strøing. Vi fjerner alt av rusk og rask, samt sørger for at alt avfall bli håndtert på en miljøvennlig måte.

Gartnertjenester for deg med et stort grøntområde

Har du et stort uteområde med mye plen? Som du kanskje vet, krever en fin og tiltalende gressplen mer enn bare solskinn og vann. Våre gartnere sørger for at plenen holder seg frisk og grønn ved å lufte, gjødsle og etterså. Vi tilbyr også regelmessig klipping og kantklipping for å opprettholde et flott utseende gjennom hele sesongen.

Profesjonell beskjæring og trimming

Store uteområder krever også rydding og vedlikehold. Enten det dreier seg om enkel beskjæring eller felling av store trær, sørger våre fagfolk for at jobben blir utført trygt og med estetikken i behold. Hos oss får du fagmessig vedlikehold som holder trær og busker sunne år etter år.

En veldesignet hekk krever fokus og ferdigheter for å bevare sin form og funksjon. Våre gartnere bringer kunnskap og erfaring til hvert snitt, og sikrer at hekkene vokser kontrollert og estetisk tiltalende.

Et stelt uteområde
Ansatt som bruker hekkesaks på en hekk

Derfor bør du velge gartner fra
Grønt og Hvitt

Vi tilbyr vedlikeholdsavtaler som sikrer at uteområdet ditt alltid er innbydende og velstelt. Med regelmessig besøk av våre erfarne gartnere kan du nyte et flott uterom - uansett årstid.

Fordelene med å velge Grønt og Hvitt som din gartner:

  • Faste Besøk: Vi sørger for at uteområdet ditt får pleien den trenger til rett tid
  • Profesjonell service: Våre gartnere har lang erfaring og bred kompetanse innen vedlikehold av alle typer uterom.
  • Skreddersydde løsninger: Hos oss får du fleksible avtaler som er tilpasset dine ønsker og behov.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på gartnertjenester i dag