Gartnertjenester

Når vinteren viker for varmere tider, er det essensielt å legge en solid plan for ditt uteområde. Grønt og Hvitt Eiendomsservice tilbyr omfattende gartnertjenester som sørger for at dine grøntarealer og uterom blomstrer til sitt fulle potensial. Våre eksperter står klare til å plante nytt liv i bedene dine, sette ut utemøbler, og gi dine grøntarealer den omsorgen de fortjener etter vinterens strøing. Vi fjerner alt av rusk og rask, og sørger for at alt avfall blir håndtert på en miljøvennlig måte.

Gressplenens beste venn

En levende og tiltalende gressplen krever mer enn bare solskinn og vann. Vårt team har ekspertisen som sikrer at din plen forblir frodig og innbydende, gjennom tjenester som ugressbekjempelse, kalking, gjødsling og lufting. Vi tilbyr også regelmessig klipping og kantklipping for å opprettholde et perfekt utseende gjennom hele sesongen.

Et stelt uteområde
Ansatt som bruker hekkesaks på en hekk

Profesjonell beskjæring og trimming

Enten det dreier seg om en enkel beskjæring eller felling av store trær, er det våre fagfolk som sørger for at jobben blir utført trygt og med estetikken i behold. Vi tilbyr fagmessig vedlikehold som holder dine trær og busker sunne og skjønne år etter år.

En veldesignet hekk krever fokus og ferdigheter for å bevare sin form og funksjon. Våre gartnere bringer kunnskap og erfaring til hvert snitt, og sikrer at hekkene dine vokser kontrollert og estetisk tiltalende.

Vedlikeholdsavtaler for et vedvarende friskt uterom

Regelmessig vedlikehold er nøkkelen til et vakkert og innbydende uteområde. Det bidrar ikke bare til økt trivsel, men gir også et positivt førsteinntrykk som kan være avgjørende. En vedlikeholdsavtale med Grønt og Hvitt Eiendomsservice sikrer at uteområdene dine alltid er i topp stand, noe som er en smart investering for fremtiden.